Algemene voorwaarden

De hierna volgende algemene leveringsvoorwaarden gelden voor de naamplaatmaker.nl en haar klanten.

Levering:

Onze producten worden doorgaans binnen een week geleverd, met uitzondering van vakantietijd, feestdagen of andere onvoorziene omstandigheden. Dit wordt altijd aangegeven via onze website de naamplaatmaker.nl. Bij speciale of afwijkende bestellingen wordt de levertijd met u overlegd.

Verzending:

Onze artikelen worden verzonden met post nl. Vertragingen bij de post kunnen nooit leiden tot annulering van uw bestelling. Dit is overmacht.

Annulering:

Alle bestellingen worden direct in productie genomen dus aanpassing of annulering is na plaatsing (meestal) niet meer mogelijk. Neem zo snel mogelijk contact op via info@naamplaatmaker.nl.

Prijsstelling:

Alle prijzen vermeld bij ieder artikel zijn inclusief BTW en verzendkosten. Dus de vermelde prijs van het artikel is kant en klaar bij u afgeleverd.

Garantie:

Op al onze artikelen hebt u 1 jaar garantie. De naamplaatmaker.nl is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het verkeerd gebruik van onze producten. Correspondentie kan altijd via info@naamplaatmaker.nl.

Kleuren en Lettertype:

Geringe afwijkingen van de kleur, indeling, lettergrootte, lettertype of afwerking kunnen geen grond voor reclamering vormen.

Gebreken, foutieve leveringen of reclames:

Uw bestellingen worden in ons eigen atelier met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Mochten er desondanks klachten optreden, dan kunt u ons daar altijd over aanspreken via info@naamplaatmaker.nl. Foutieve leveringen gemaakt door naamplaatmaker.nl worden direct hersteld of vervangen. Fouten gemaakt door u als opdrachtgever wordt opgelost door een nieuw artikel te maken voor de halve prijs. Geef dan wel altijd uw order nummer door.

Retour- en teruggavebeleid:

Omdat al onze producten volgens specificaties van de opdrachtgever gepersonaliseerd worden kunnen deze niet zonder geldige reden retour worden gestuurd. Mocht toch blijken dat het product niet is gemaakt zoals op onze site staat vermeld of niet volgens de specificaties van de opdrachtgever dan verzoeken wij u om in eerste instantie contact met ons op te nemen.

De consument kan, tot 7 werkdagen na ontvangst van de artikelen, de overeenkomst ontbinden. Vervolgens heeft de consument nogmaals 7 werkdagen de tijd om het geleverde product retour te sturen.

De consument zal zorgvuldig met het product en de verpakking omgaan en het artikel slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Het product kan aan de ondernemer worden geretourneerd met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking.

De kosten m.b.t. het retourneren zijn voor rekening van de consument.

Naamplaatmaker zal het door de consument betaalde aanschafbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten.

Naamplaatmaker is gevestigd aan de Nieuwstraat 92a, 6021 HV Budel, NL. Telefoon nummer 0495-491032  fax 0495-496830. We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 17048228. Ons BTW nummer is NL 803855898B01

Service:

Het komt vaak voor, indien u ooit eerder een naamplaat bij ons heeft laten maken, er in de toekomst nog een naam van een kind of achternaam bijgezet moet worden. Wij maken dan voor de halve prijs een nieuwe naamplaat voor u. Neem dan even contact op via info@naamplaatmaker.nl. Wel altijd uw order nummer van uw eerder bestelde naamplaat doorgeven.

Betalingen:

Betaling dient voor levering plaats te vinden. U kunt via Ideal betalen of door middel van overboeking. Wanneer wij bericht van uw betaling hebben ontvangen gaat uw opdracht in productie en vanaf die datum geldt de leveringstermijn.

Privacyverklaring:

naamplaatmaker.nl gebruikt uw klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt heeft. naamplaatmaker.nl verstrekt uw persoonlijke gegevens niet aan derden.