Dog Tag Ketting

Een dog tag ketting is oorspronkelijk afkomstig van het Amerikaanse leger. Daar wordt een dogtag gebruikt als militair herkenningsplaatje voor soldaten. Na de Tweede wereldoorlog is de dogtag ook bij de rest van de maatschappij in gebruik genomen voor diverse doeleinden.

Wilt u zelf een dog tag maken, zodat u altijd uw naam, uw adres, telefoonnummer(s) en eventueel uw medische gegevens bij u draagt? Met een dog tag ketting van Naamplaatmaker.nl kan het allemaal, want bij ons kunt u uw eigen dog tag maken en ontwerpen. Bij Naamplaatmaker bent u verzekerd van dogtags die volledig op uw wensen aansluiten.

Een dogtag oftewel identiteitsplaatje of ID tag

Een dogtag wordt ook wel een identiteitsplaatje of een ID tag genoemd. Ga direct aan de slag en ontwerp en bestel het identiteitsplaatje naar uw smaak. Kunt u het identiteitsplaatje van uw keuze niet maken met ons online programma? Neem in dit geval contact met ons op via info@naamplaatmaker.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en bespreken uw specifieke wensen voor de ID tag persoonlijk met u.

Dog Tag kopen

De U.S. Army dogtag bestaat uit 2 identieke identiteitsplaatjes. Een U.S. Army dogtag heeft een dubbel identiteitsplaatje waar u 2x dezelfde tekst of 2x een verschillende tekst kunt plaatsen. U kunt ook nog een bijpassende kleur silencer** bestellen.

** Een silencer is een rubberen bescherming voor uw ID tag. Ze voorkomen dat de dogtags geluid maken wanneer ze tegen elkaar aan komen.

Kwaliteit identiteitsplaatje

De variatie in een ID tag van de Naamplaatmaker is erg groot. Tevens is de kwaliteit van een identiteitsplaatje zeer hoog. Dit komt doordat wij alle dogtags vervaardigen van de allerbeste materialen. Wij garanderen deze kwaliteit door middel van onze jaargarantie.

Wilt u een persoonlijke dogtag maken? Bekijk de mogelijkheden en ga direct aan de slag! Voor meer informatie of voor adviezen kunt u altijd contact met ons opnemen.