• Binnen 24 uur verstuurd!
  • Gratis verzending!
  • 1 jaar garantie
  • Inclusief bevestigings­materiaal

Honden Penning of Naamplaatje voor uw Kat

Een honden penning is uitermate handig ter extra identificatie van uw geliefde huisdier. Maak deze honden naamplaat vast aan de halsband van uw huisdier. Als deze dan ooit in zijn eentje op stap gaat, kan de vinder van uw huisdier ervoor zorgen dat deze weer zo snel mogelijk thuis komt.

Hondenpenningen van RVS of aluminium en van vernikkeld tot verguld, bij de Naamplaatmaker kunt u deze penning voor uw hond of kat ontwerpen van uw eigen keuze. Bij ons ontwerpt u eenvoudig en snel uw eigen dierenpenning.

Hondenpenning graveren en bestellen

Qua hondenpenningen is er veel mogelijk. Kiest u een blauwe hartvormige penning van aluminium, een gouden botvormige penning voor uw hond of gaat u voor een ronde honden penning van RVS? Alles is mogelijk bij Naamplaatmaker. Niets is te gek voor uw viervoeter.

Zelf een honden naamplaat of een kettenpenning maken is heel gemakkelijk bij Naamplaatmaker. U kunt hier kiezen wat voor soort dierenpenning u wilt hebben voor uw huisdier. U heeft keuze uit diverse materialen en kleuren en kunt zelf uw tekst bedenken. Op deze manier ontwerpt u heel eenvoudig online een hondenpenning die helemaal bij u en uw huisdier past.

Direct uw honden penning bestellen

Ga direct aan de slag met het ontwerpen van een dierenpenning naar keuze. Als u bij het ontwerp van uw keuze bent gekomen dan kunt u deze eenvoudig online bestellen, zodat deze direct in productie wordt genomen. Zo heeft u het naamplaatje voor uw hond of kat zo snel mogelijk in huis.

Voor meer informatie of voor adviezen over hondenpenningen kunt u altijd contact opnemen met de Naamplaatmaker