Over ons

De Naamplaatmaker is ontstaan uit het ambachtelijke graveerberoep waarbij kennis is opgedaan van de traditionele graveermethoden.

Deze kennis vormt de basis naar een ontwikkeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste graveer- en lasertechnieken met computergestuurde apparatuur die het mogelijk maakt dat zowel voor de individuele opdracht van een enkel exemplaar als ook voor serieprodukties voor handel en industrie, precies naar de wens van de klant kan worden geproduceerd.

Omdat met het ingebruik nemen van deze geavanceerde productie-apparatuur de mogelijkheden enorm zijn toegenomen trachten we u via deze website te laten zien hoe de Naamplaatmaker niet alleen in staat is zijn naam als graveer-inrichting waar te maken, maar u ook de vrijheid biedt uw keuze geheel naar eigen wens te bepalen.

Hierbij denken wij aan het gebruik van verschillende materialen en het combineren en kiezen van kleuren,
de kleurkeuze voor inlakken en het gebruik van lettertypen of het kiezen van een ander formaat (van groot tot
klein).

Kortom: om uw keuze wat te vergemakkelijken, tonen we u graag voorbeelden van onze modellen via deze website, waarbij u zich moet bedenken dat alle mogelijke varianten hierop ook mogelijk zijn, evenals het plaatsen van een logo, al dan niet door ons ontworpen, getekend en gedigitaliseerd.
Ook kunt u desgewenst uit ons bestand van enkele duizenden afbeeldingen een keuze maken om uw plaatmateriaal te verfraaien.

Uw naamplaat, huisnummer, verbodsbord, identiteitsplaatje (dogtag) of sleutelhanger, die van hoogwaardig materiaal is vervaardigd, wordt, waar van toepassing, uiteraard inclusief bevestigingsmateriaal geleverd.