Personaliseer uw product

  Derksen Verwijderen
Grootte
 
 
 
Uitlijning
Positie
  Jelle Arlet Teun ... Verwijderen
Grootte
 
 
 
Uitlijning
Positie
Grootte
 
 
 
Uitlijning
Positie
 Kleur: achtergrond
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

77,00
  • Binnen 24 uur verstuurd!
  • Gratis verzending!
  • 1 jaar garantie
  • Inclusief bevestigings­materiaal

Meer informatie: rvs gelaserd met achtergrond (20 x 20 cm)

Uw tekst wordt met onze ultramoderne lasermachines in de roestvrijstalen plaat gebrand (altijd zwart), u bent zo verzekerd van een kwalitatief goed en duurzaam product.

Indeling van de tekst op of de stand van uw naamplaat kunt u zelf bepalen. Naast een strak huisnummer kunt u kiezen uit drie lettertypen evt. met een afbeelding uit onze collectie.

Uw naamplaat wordt geleverd incl. rvs schroeven of indien gewenst zonder gaten en/of dubbelzijdige tape.

  • Visitekaartje van uw woning
  • Ontwerp zelf uw naambordje
  • Incl. bevestigingsmateriaal

Levering

Onze producten worden doorgaans binnen een week geleverd, met uitzondering van vakantietijd, feestdagen of andere onvoorziene omstandigheden. Dit wordt altijd aangegeven via onze website de naamplaatmaker.nl. Bij speciale of afwijkende bestellingen wordt de levertijd met u overlegd.

Onze artikelen worden verzonden met post nl. Vertragingen bij de post kunnen nooit leiden tot annulering van uw bestelling. Dit is overmacht.

Alle bestellingen worden direct in productie genomen dus aanpassing of annulering is na plaatsing (meestal) niet meer mogelijk. Neem zo snel mogelijk contact op via info@denaamplaatmaker.nl.

Retourneren

Omdat al onze producten volgens specificaties van de opdrachtgever gepersonaliseerd worden kunnen deze niet zonder geldige reden retour worden gestuurd. Mocht toch blijken dat het product niet is gemaakt zoals op onze site staat vermeld of niet volgens de specificaties van de opdrachtgever dan verzoeken wij u om in eerste instantie contact met ons op te nemen.

De consument kan, tot 7 werkdagen na ontvangst van de artikelen, de overeenkomst ontbinden. Vervolgens heeft de consument nogmaals 7 werkdagen de tijd om het geleverde product retour te sturen.

De consument zal zorgvuldig met het product en de verpakking omgaan en het artikel slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Het product kan aan de ondernemer worden geretourneerd met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking.

De kosten m.b.t. het retourneren zijn voor rekening van de consument.

Naamplaatmaker zal het door de consument betaalde aanschafbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten.